Skip to content

Consult

riccardo-pelati-_-Cg7vTw3bs-unsplash

Het spreekuur wordt gehouden maandag t/m vrijdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. Uw afspraak kunt u zowel telefonisch als digitaal maken. 

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Dit om de mate van spoed te kunnen bepalen.

Consult tijd

Een afspraak bij de huisarts is 10 minuten en is bedoeld voor 1 klacht.
Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, hiermee kunnen we rekening mee houden in onze agenda.

Bent u niet in staat om langs te komen dan kan de huisarts u een huisbezoek afleggen. De assistente beoordeeld samen met de huisarts of er een bezoek ingepland kan worden. 

Aantal belangrijke punten

1 Covid

In verband met Covid (Corona)  mogen mensen die ziek of verkouden zijn en/of eventueel hoesten niet komen naar de praktijk

2 Afspraak

Heeft u een afspraak staan? Kom dan aub 5 min voor uw afspraak naar de praktijk. U heeft een afspraak maar bent u gehinderd? We vragen u vriendelijk doch dringend uw afspraak zo spoedig mogelijk af te zeggen

3 Vragen per telefoon of mail

Graag willen we infomeren dat veel van uw vragen telefonisch of digitaal (per mail) veilig afgehandeld kunnen worden. Dit scheelt u reis- en wachttijd.