Skip to content

Consult

Huisartsenpraktijk Averroes is open op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur. Een afspraak voor een consult voor een van onze medewerkers kunt u eenvoudig inplannen via het patiëntenportaal of door de praktijk te bellen met telefoonnummer: 020 613 00 99 

Onze assistentes vragen altijd naar de reden van uw contact. Dit doen wij om de mate van spoed te bepalen en de huisarts goed op de consult te laten voorbereiden. 

Consult tijd

Een normale afspraak bij de huisarts is 10 (tot 15) minuten en is bedoeld voor 1 klacht. Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aub aan bij het maken van uw afspraak, hiermee kunnen we rekening mee houden in de agenda.

Bent u niet in staat om langs te komen, dan kan eventueel de huisarts een huisbezoek afleggen. De assistente beoordeeld samen met de huisarts of er een bezoek ingepland kan worden. 

riccardo-pelati-_-Cg7vTw3bs-unsplash

Aantal belangrijke punten

1 Afspraak

Heeft u een afspraak staan? Kom dan aub 5 min voor uw afspraak naar de praktijk. U heeft een afspraak maar bent u gehinderd? We vragen u vriendelijk doch dringend uw afspraak zo spoedig mogelijk af te zeggen

2 Vragen per tel of mail

Graag willen we infomeren dat veel van uw vragen telefonisch of digitaal (per mail) veilig afgehandeld kunnen worden. Dit scheelt u reis- en wachttijd.